Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η 13χρονη που καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπά συμμαθητή της σε σχολείο στο Αγρίνιο. Ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε πριν από κάποιες μέρες, όταν η 13χρονη πιάστηκε στα χέρια με τον 13χρονο συμμαθητή της και οι άλλοι μαθητές έβγαζαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό και το ανέβασαν στο TikTok

Διαβάστε ακόμη: Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 34χρονη αποπειράθηκε να βιάσει τη μητέρα της - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

Τώρα, η 13χρονη δίνει τη δική της εκδοχή για το επεισόδιο με τον συμμαθητή της, κάνοντας λόγο για ένα παιδί που «δεν μας πηγαίνει». «Το παιδί αυτό δημιουργεί συνέχεια προβλήματα μέσα στην τάξη μας. Γενικά ό,τι πρόβλημα κι αν γίνεται, γίνεται από αυτόν», υποστηρίζει η 13χρονη, μιλώντας στο MEGA.

Όπως ισχυρίζεται η μαθήτρια, το επεισόδιο άρχισε όταν τελείωσε το μάθημα και στον διάδρομο τα παιδιά άρχισαν να πετούν χαρτάκια το ένα στο άλλο, ώσπου τα πράγματα ξέφυγαν. «Έτυχε εκείνη τη μέρα να είμαι εγώ αυτό το παιδί που θα βάραγε. Έτυχε να μου χώσει αγκωνιά στην κοιλιά. Σαν τάξη δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Πήγα και του έχωσα τέσσερις σφαλιάρες» υποστηρίζει. «Μας πέταγε χαρτάκια σε όλους, μας έβριζε και τέτοια. Γενικά δεν μας πηγαίνει αυτό το παιδί», συνεχίζει η 13χρονη, δίνοντας τη δική της εκδοχή. 

Το θέμα πήρε έκταση από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όταν η μητέρα του 13χρονου βρήκε το παιδί της χτυπημένο να κλαίει, χωρίς αρχικά να θέλει να της πει τι είχε συμβεί. Μία μέρα αργότερα, ο 13χρονος είπε στη μητέρα του όσα έγιναν στο σχολείο. «Υπάρχουν έχθρες σε αυτό το δημοτικό και πλέον με τα καινούρια παιδιά, όποιος δεν τον πάει, αρχίζει και βαράει και βρίζει», περιγράφει άλλη μαθήτρια του σχολείου.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και έπειτα στο Instagram, ο μαθητής προσπαθεί να αποφύγει τα χτυπήματα χωρίς να ανταποδίδει, ενώ οι υπόλοιποι που βρίσκονται γύρω, καταγράφουν και παροτρύνουν την 13χρονη να συνεχίσει. Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση σε βάρος επτά μαθητών αλλά και στη διεύθυνση του σχολείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA