Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορούνταν ότι σκότωσε τη Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 39χρονος βρέθηκε στις 12:30 απαγχονισμένος εντός του κελιού του στις φυλακές Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος χρησιμοποίησε τα σεντόνια μέσα στο κελί του για να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο 39χρονος είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από την ξαδέρφη της στις 24 Μαΐου 2021 και το πτώμα της εντοπίστηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2021 από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου διέμενε, στον προαύλιο χώρο, ο οποίος είχε καλυφθεί με τσιμέντο.

Ο 39χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος στις 5 Οκτωβρίου 2021 με τη σύμφωνη γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέως. Στην απολογία του αρνούνταν τα πάντα και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του επέμενε για την αθωότητά του. Μάλιστα ο δικηγόρος κ. Βασίλης Νουλέζας είχε παραδεχθεί ότι ο 39χρονος του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε φερθεί με βάναυσο τρόπο στην άτυχη Μόνικα. «Ο κατηγορούμενος χώρισε με τη 42χρονη 10-12 Γενάρη. Της έδωσε τα κλειδιά και αναχώρησε. Η Μόνικα εξαφανίστηκε και ο θάνατός της επήλθε περί τα τέλη του Φεβρουαρίου. Ο κατηγορούμενος στις 25 Φεβρουαρίου πήγε για δύο εβδομάδες στη Ρουμανία, επέστρεψε για μερικές εβδομάδες, και έπειτα έφυγε και πάλι. Μου είπε ότι ίσως μερικές φορές παραφέρθηκε και της φέρθηκε ίσως βάναυσα. Το σπίτι το συγκεκριμένο έχει αυλή τσιμεντένια.

Θα ζητήσουμε να γίνει αυτοψία του χώρου. Ο κατηγορούμενος μου είπε ότι είχε αγοράσει τσιμέντο για μία μάντρα που εργαζόταν. Στο σπίτι δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, πριν τα Χριστούγεννα. Για να σπάσει το τσιμέντο χρειάζεται κομπρεσέρ. Πώς έκανε εργασίες χωρίς να τον ακούσει κανείς; Ο κατηγορούμενος πήγε και παραδόθηκε. Μου είπε ότι μπορεί να της έδωσε ένα χαστούκι, γιατί παραφερόταν εκείνη από το ποτό, αλλά δε θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο νομικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA