Μενού
  • Α-
  • Α+

Το νοσοκομείο Σωτηρία στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Τράγκας, εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του, ο οποίος προήλθε από επιπλοκές του κορονοϊού. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ανεμβολίαστος, καθώς είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί λόγω του σακχαρώδους διαβήτη, από τον οποίο νοσούσε και φοβόταν για τυχόν επιπλοκές.

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03:10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ανθρωποι» σε ΜΕΘ του νοσοκομείοτυ Σωτηρία. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία, ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο Γιώργος Τράγκας νόσησε από κορονοϊό στις 30 Νοεμβρίου και ύστερα από ολιγοήμερη κατ' οίκον καραντίνα εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς η υγεία του άρχισε να παρουσιάζει επιδείνωση. Τελικά, την Τρίτη (14/12) πέθανε από την covid-19.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA