Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των δύο κοριτσιών που έχουν καταγγείλει βιασμό από τον δικηγόρο που έχει μηνύσει και η 22χρονη Αρετή. Ήταν μόλις 9 και 11 ετών όταν άρχισε να τις κακοποιεί σεξουαλικά ο δικηγόρος σύμφωνα με τις καταγγελίες τους με την υπόθεση να οδηγείται στα δικαστήρια.

Διαβάστε ακόμη: Σε δίκη για βιασμούς κοριτσιών 9 και 11 ετών ο δικηγόρος που κατήγγειλε η 22χρονη Αρετή

Οι δύο κοπέλες, 24 και 26 ετών σήμερα, μίλησαν στο OPEN για τα όσα βίωσαν από τον συγκεκριμένο δικηγόρο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τις κακοποιούσε και στη συνέχεια τις απειλούσε. Όπως ανέφεραν και στη δική τους περίπτωση κατάφερε να μπει στην οικογένεια και να εκμεταλλευτεί τις δύσκολες καταστάσεις που βίωναν λόγω της απώλειας του πατέρα τους.

«Όλα ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια. Ήταν σύντροφος της μητέρας μας από το 2006 ως το 2009. Εκείνη την περίοδο εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικογενειακή μας κατάσταση» ανέφερε η 9χρονη τότε κοπέλα. «Προσπάθησε να μας κάνει να τον εμπιστευτούμε. Με ένα πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφερε να μας χωρίσει ως οικογένεια ώστε να μπορεί να κάνει τις πράξεις του εν αγνοία των άλλων».

«Ο τρόπος του ήταν εκβιαστικός. Πολύ συχνά με τον λόγο ή με τη βία προσπαθούσε να με πείσει πως όλο αυτό δεν είναι κάτι. Εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας μας για να μας απομονώνει. Χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του ως δικηγόρος για να απειλήσει» συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Δεν ήταν μόνο ο βιασμός. Οι πράξεις του μας έφερναν σε δύσκολη θέση. Μας μιλούσε με σεξουαλικό περιεχόμενο, προσπαθούσε να μας κάνει να αμφισβητούμε τη δική μας πραγματικότητα και να αποδεχτούμε αυτά που έλεγε».

Από την πλευρά της, η 26χρονη σήμερα και 11χρονη τότε, θύμα κι αυτή του δικηγόρου ανέφερε: «Αρκετά γρήγορα, επειδή ήμουν λίγο μεγαλύτερη, κατάλαβα το παιχνίδι του. Η κακοποίηση διήρκησε περίπου 3 με 4 χρόνια. Ήταν μια καθημερινότητα και μέσα σε αυτή υπήρχαν καθημερινά σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Όποτε έβρισκε την ευκαιρία να απομόνωνε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA