Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό, αλλά παραμένει στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη φορά η κάμερα της εκπομπής T-live του Alpha τον βρήκε έξω από το σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του. Ωστόσο και πάλι, το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του revenge porn με θύμα πρώην σύντροφό του. 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: 18 Μαρτίου ξεκινά η δίκη για τον βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε ευθέως τον ραδιοφωνικό παραγωγό εάν θέλει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, με τον ίδιο να παραμένει ανέκφραστος. Τότε, ακούγεται η επόμενη ερώτηση, εάν κάποιο άλλο μέλος των Ράδιο Αρβύλα γνώριζε κάτι γύρω από την υπόθεση. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλά και η γυναίκα του -παντρεύτηκαν μόλις τον περασμένο Οκτώβριο σχεδόν μυστικά στην Αλόννησο- δεν απάντησαν και απλώς συνέχισαν να βαδίζουν προς την είσοδο του σπιτιού τους. 

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ επέμεινε και κατέθεσε ένα ακόμη ερώτημα προς τον Παναγιωτόπουλο: «Εχεις καταλάβει πόσο κακό έχεις προκαλέσει στην κοπέλα;».

Εκείνος, όμως, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση γύρω από την υπόθεση με τη διαρροή προσωπικών βίντεο με πρώην συντρόφους του σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA