Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραδόθηκε στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την αποκάλυψη του Reader ότι και δεύτερη κοπέλα κατέθεσε εναντίον του στις Αρχές ότι έχει δει βίντεο με ερωτικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, για να παραδοθεί.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πρώην συνεργάτης ξεσπά «Είναι άρρωστος - Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος»

Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αναζητούσε η Αστυνομία ύστερα από την καταγγελία που έκανε δεύτερη κοπέλα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές, χωρίς η ίδια να έχει δώσει την έγκρισή της.  

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα κληθεί να δώσει κατάθεση για το revenge porn και για τις κατηγορίες που φαίνεται να τον βαραίνουν, μετά τις καταθέσεις που έδωσε πρώην σύντροφός του

.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η καταγγέλλουσα, η οποία είναι η δεύτερη υπόθεση (κι όχι η πρώτη με την 30χρονη) με ροζ βίντεο, πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και είδε ιδίοις όμμασι ροζ βίντεο στο οποίο παρουσιαζόταν η ίδια, επιβεβαιώνοντας στις Αρχές ότι πράγματι είναι αυτή που έχει καταγραφεί στο συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό. Η κοπέλα κατέθεσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, επιβεβαίωσε ότι τα βίντεο δεν αναρτήθηκαν με τη συναίνεσή της και ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος για τη σύλληψη του παρουσιαστή. 

Μετά την κατάθεση της κοπέλας στις Αρχές, ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, όπως τόνισε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας. Τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας κι άλλες καταγγελίες, με τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα, να επιβεβαιώνει μιλώντας σε ΑΝΤ1 και ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης ότι υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον άλλα 9 βίντεο, τα οποία φέρεται να έχει αναρτήσει σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, χωρίς να έχει τη συγκατάθεση των εκάστοτε ερωτικών του συντρόφων. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», είπε αναφορικά με το δεύτερο φερόμενο ως θύμα του Παναγιωτόπουλου, που είδε βίντεό της στο διαδίκτυο χωρίς να έχει συναινέσει η ίδια για τη δημοσιοποίησή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA