Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται εντός της ημέρας να συλληφθεί, ύστερα από την καταγγελία νεαρής κοπέλας στις Αρχές, η οποία συνοδεία του δικηγόρου που την εκπροσωπεί, του Απόστολου Λύτρα, υπέδειξε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η καταγγέλλουσα, η οποία είναι η δεύτερη υπόθεση (κι όχι η πρώτη με την 30χρονη) με ροζ βίντεο, πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και είδε ιδίοις όμμασι ροζ βίντεο στο οποίο παρουσιαζόταν η ίδια, επιβεβαιώνοντας στις Αρχές ότι πράγματι είναι αυτή που έχει καταγραφεί στο συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό. Η κοπέλα κατέθεσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, επιβεβαίωσε ότι τα βίντεο δεν αναρτήθηκαν με τη συναίνεσή της και ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος για τη σύλληψη του παρουσιαστή.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ψάχνουν» ένα προς ένα τα πορνογραφικά σάιτ οι Αρχές - Το ενδεχόμενο της σύλληψης

Το αδίκημα, είναι αυτόφωρο και γι αυτό το λόγο «ενεργοποιείται» αυτεπάγγελτα η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου ύστερα από την συγκεκριμένη καταγγελία, όπως είπε σχετικά ο κ. Λύτρας. Τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας κι άλλες καταγγελίες, με τον κ. Απόστολο Λύτρα να επιβεβαιώνει μιλώντας σε ΑΝΤ1 κι ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης ότι υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον άλλα 9 βίντεο, τα οποία φέρεται να έχει αναρτήσει σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ο Παναγιωτόπουλος, χωρίς τη συγκατάθεση των εκάστοτε ερωτικών του συντρόφων. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», είπε αναφορικά με το δεύτερο φερόμενο ως θύμα του Παναγιωτόπουλου, που είδε βίντεό της στο διαδίκτυο χωρίς να έχει συναινέσει η ίδια για τη δημοσιοποίησή του.

Το αδίκημα διαπράττεται καθημερινά

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα». Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η δικαιοσύνη».

Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ακόμη πως είχε καταγγελία από μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, για τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους, λέγοντας πως την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως τη λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που τη γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας κι όχι μόνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA