Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά την σύλληψή του από τους αστυνομικούς. Μετά την αποκάλυψη του Reader ότι κατέθεσε και δεύτερη κοπέλα στις Αρχές ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές σε σάιτ ερωτικού περιεχομένου, χωρίς την έγκρισή της, «έτρεξε» η διαδικασία του αυτοφώρου και ο παρουσιαστής παραδόθηκε στις Αρχές και θα περάσει το βράδυ του στο κρατητήριο. 

Διαβάστε ακόμηΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά τις καταγγελίες για ροζ βίντεο

Ομως, οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν και έρευνες στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα βίντεο με πρώην συντρόφους του στους υπολογιστές του ή υπάρχουν κωδικοί για να εντοπιστεί σε ποια σάιτ ο ίδιος ανέβαζε τα βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ακόμη και αν έχει προσπαθήσει να σβήσει φωτογραφίες και βίντεο από τους υπολογιστές του, υπάρχουν ίχνη που μπορούν να αξιοποιήσουν οι αστυνομικοί. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στη σύλληψή του

Η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ενώπιον των Αρχών ξεκίνησε όταν κατατέθηκε σε βάρος του μήνυση από κοπέλα με την οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση. Θορυβημένη από τις αποκαλύψεις με τα βίντεο πρώην συντρόφου του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο, έψαξε και εκείνη και εντόπισε υλικό και με την ίδια. Απευθύνθηκε στο δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση του κοριτσιου, ψυχολογικά, ως δραματική και προχώρησαν στην κατάθεση μήνυσης.

Η κοπέλα που κατέθεσε στις Αρχές είναι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τις εξελίξεις για όσα θα ακολουθούσαν σήμερα είχε προαναγγείλει ο Απόστολος Λύτρας λέγοντας ότι το αδίκημα για το οποίο διώκεται είναι διαρκές. Μετά τις εξελίξεις αυτές, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα οδηγηθεί την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, στον εισαγγελέα, ο οποίος θα του ασκήσει ποινική δίωξη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA