ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/01/2022 20:45

Γιάννης Λαγός: Προκάλεσε επεισόδιο στις φυλακές Δομοκού - Παρατείνεται η ποινή του

Επεισόδιο κατά τον έλεγχο του κελιού του από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκάλεσε ο Γιάννης Λαγός, που παραμένει φυλακισμένος στο κατάστημα κράτησης του Δομοκού. «Καμπάνα» για απέιθεια

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γιάννης Λαγός: Προκάλεσε επεισόδιο στις φυλακές Δομοκού - Παρατείνεται η ποινή του
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Επεισόδιο κατά τον έλεγχο του κελιού του από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκάλεσε ο Γιάννης Λαγός, που παραμένει φυλακισμένος στο κατάστημα κράτησης του Δομοκού μετά την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός και Mad Clip: Οι ομοιότητες των δύο δυστυχημάτων με Ferrari και Porsche

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA, ο Χρυσαυγίτης μπήκε μπροστά στην μεταλλική πόρτα του κελιού του και δεν επέτρεπε για αρκετή ώρα τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να μπουν και να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο. Χρειάστηκε πολύ ώρα και μεγάλη διάρκειας διαπραγματεύσεις, για να καταφέρουν οι υπάλληλοι της φυλακής, να πείσουν τον πρώην βουλευτή να κάνει στην άκρη και να πραγματοποιηθεί κανονικά ο έλεγχος.

Video Loading...

Αποτέλεσμα της στάσης του, ήταν να περάσει από τον πειθαρχικό έλεγχο της φυλακής. Η υπηρεσία του καταστήματος κράτησης Δομοκού, αποφάσισε να του επιβάλει την ποινή της στέρησης της εργασίας εντός των τειχών για ένα χρόνο. Έτσι, ο Λαγός θα στερηθεί την ευεργετική διάταξη της εργασίας και άρα θα παραταθεί η ποινή που θα εκτίσει, καθώς κάθε ημέρα εργασίας στις φυλακές προσμετράται ως δύο για την ολοκλήρωση της ποινής του φυλακισμένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λαγός εργαζόταν στη βιβλιοθήκη των φυλακών Δομοκού μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ