Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενέδρα έστησαν το βράδυ της Παρασκευής, 14 Ιανουαρίου, άγνωστοι στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμεδο. Συγκεκριμένα κατά την επιστροφή του από το αεροδρόμιο όπου είχε μεταβεί για να παραλάβει έναν φίλο του, τον περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, τρεις μαυροφορεμένοι με κουκούλες και τους επιτέθηκαν  -τόσο στον Σεμέδο όσο και στον φίλο του- χτυπώντας τους ελαφρά με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά την καταγγελία, ενώ οι δυο άνδρες κατέθεσαν στο ΑΤ Γλυφάδας. Αρχικά ο Σεμέδο υποστήριξε ότι οι άγνωστοι του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο στη συνέχεια πήρε πίσω την συγκεκριμένη καταγγελία.  Η Αστυνομία εξετάζει τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, έχοντας αρχικά αποκλείσει τα οπαδικά κίνητρα, ενώ στο μικροσκόπιό της έχουν μπει οι δύο υποθέσεις που την είχαν απασχολήσει παλαιότερα με την εμπλοκή του Σεμέδο και τις καταγγελίες από γυναίκες για ξυλοδαρμό και βιασμό, οι οποίες να σημειωθεί ότι δεν είχαν συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο στις αρχές Ιανουαρίου, είχε αρχικά καταγγελθεί από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό, όμως στη συνέχεια μετά τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή η κοπέλα έκανε λόγο για μια «απλή σκηνή ζηλοτυπίας», ενώ στην υπόθεση για βιασμό ανηλίκου ο Σεμέδο παραδέχτηκε τα λάθη του, όχι όμως και την ενοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, τόνισε ότι ποτέ του δεν κρύφτηκε και αναλαμβάνει την ευθύνη των λαθών του, όμως για την υπόθεση βιασμού περιμένει να την απόφαση της δικαιοσύνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA