Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιφυλακτικός παραμένει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα που στοίχισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού που συνεργαζόταν με τον γνωστό δικηγόρο μέχρι και τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης της Ferrari. Ο κ. Κούγιας που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για στοιχεία που έχει στα χέρια του μίλησε και πάλι για ένα περίεργο δυστύχημα.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: «Δεν ήταν πάνω από 75 χλμ την ώρα η ταχύτητα της Ferrari», λέει ο εμπειρογνώμονας Μαδιάς

Μάλιστα όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πραγματογνώμονας τροχαίων Παναγιώτης Μαδιάς, του είπε πως αυτό το ατύχημα είναι αδιανόητο. Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι εξετάζει διαφορετικές παραμέτρους, ενώ σημαντική θεωρείται και η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Παράλληλα, ο είπε ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε άθικτο, καθώς δεν εξερράγη.

Είπε ακόμα ότι πρέπει να εξεταστεί και πως έγινε η παράδοση – παραλαβή του οχήματος, καθώς όπως σημείωσε μια νταλίκα έφερε το αυτοκίνητο και το άφησε πάνω στο δρόμο. «Πρέπει να δούμε αν το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη», τόνισε. «Υπάρχει μια σιωπή γύρω από το δυστύχημα. Ο Τζώρτζης ήταν πολύ καλός οδηγός», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας, ο οποίος όπως είπε αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA