Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 46χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών που ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας την ανήμπορη να αντιδράσει σύντροφό του, επέλεξε να εμφανιστεί στην αστυνομία. Κρύφτηκε για τρεις μέρες φοβισμένος μην τον βρουν οι αστυνομικοί και του περάσουν χειροπέδες. «Δεν ήθελα να τη στείλω στη ΜΕΘ», εξομολογήθηκε. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται βίαιος και επιθετικός εναντίον των συντρόφων του.  Είναι ο «νταής της Αργυρούπολης». Έτσι τον αποκαλούσαν στη γειτονιά. Ένας επικίνδυνος άνθρωπος με επιθετική συμπεριφορά και αρρωστημένο μίσος για τις γυναίκες.

Ο 46χρονος είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν λόγω του επιθετικού χαρακτήρα. Η πρώην σύζυγός του, με την οποία ζούσαν επίσης στην Αργυρούπολη, ισχυρίζεται ότι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα, φέρεται να την είχε μαχαιρώσει.Η νεαρή κοπέλα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον κακοποιητή της, πήρε το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί κι εξαφανίστηκε, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να ζει πλέον εκτός Ελλάδος. Η σχέση της 40χρονης με τον δράστη μετρούσε μόλις λίγους μήνες. Σύχναζαν στα καφέ της περιοχής και πηγαίναν βόλτα τον μεγάλο σκύλο του δράστη. Ο έρωτας όμως έγινε εφιάλτης… κι όλοι εύχονται η 40χρονη γυναίκα να βγει νικήτρια.

Ακόμη και η κόρη του με μία ανάρτησή της… ζητά την τιμωρία του και συγκλονίζει.«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου» γράφει στην ανάρτησή της και του απευθύνεται λέγοντας: «Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα και χρώματος ασημί» πρόσθεσε.

Αργυρούπολη: Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς

Ο 46χρονος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς, ωστόσο, προκύπτει πως παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό αλλά υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη, η οποία υπενθυμίζουμε πως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος. «Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και την χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα». Η στάση του 46χρονου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του δείχνει ότι προσπάθησε με ψυχραιμία να κρατήσει απόσταση, ειδοποίησε την αδερφή του αντί για την αστυνομία και κρατούσε το κινητό του κλειστό για να μην εντοπιστεί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη. Αν και δε συνηθίζεται, επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο, ζητήθηκε να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να μην κυκλοφορεί ελεύθερος. Αύριο, Τρίτη, μετά τις 09:30 θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Σημειώνεται ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, δεν βρέθηκε οπλισμός.

Αργυρούπολη: Εκκληση για αίμα από την 40χρονη

Μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» δίνει η γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη. Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Κωνσταντίνος Βάγιας, μέσω του facebook, κάνει έκκληση σε όλους να δώσουν αίμα για την άτυχη 40χρονη.

«Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συμπολίτισσα μας από τον “σύντροφο της” υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα!!

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση δίνοντας μάχη για την ζωή της στην ΜΕΘ 4 ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει άμεσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA