Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον του εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης θα βρεθεί ο 48χρονος από την Αργυρούπολη, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την 40χρονη σύντροφό του και το έσκασε από το σπίτι του για να μην τον βρουν οι Αρχές. Ο 48χρονος, ο οποίος έχει ιστορικό βίαιου παρελθόντος κι έχει καταδικαστεί για απόπειρα στραγγαλισμού πρώην συντρόφου του, παρουσιάστηκε χθες (17/1) αυτοβούλως στην Ασφάλεια στα νότια προάστια, μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με πηγές του Reader ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και είπε στους αστυνομικούς ότι έφυγε από το σπίτι μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του για να μην τον συλλάβουν. «Στην αρχή περιφερόμουν στην Αργυρούπολη κι έφτασα μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Κοιμόμουν στα παγκάκια» φέρεται να είπε αρχικά στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ακολούθως, ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 40χρονης που δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για να κρατηθεί στη ζωή, είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι είχε τηλεφωνική επαφή κυρίως με την αδελφή του και κάποια άλλα συγγενικά του πρόσωπα. «Εγώ κρυβόμουν για να μην με βρείτε, αλλά μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι η Αστυνομία είναι πολύ κοντά και θα σε βρει, πήγαινε και παραδώσου. Γι αυτό και ήρθα να παραδοθώ» είπε ο 48χρονος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση μέχρι τώρα, ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 40χρονης είχε κακό όνομα στη γειτονιά κι όλοι γνώριζαν ότι είχε ανάλογες κακοποιητικές συμπεριφορές και στο παρελθόν. Μάλιστα, τη γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει κι ένα παιδί, την είχε μαχαιρώσει και σώθηκε επειδή κατάφερε να του ξεφύγει. Η γυναίκα αυτή, τα μάζεψε κι έφυγε με τον γιο της και πήγε στην Ολλανδία, καθώς φοβόταν για την σωματική ακεραιότητά της, αλλά και του παιδιού. Ο 48χρονος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για απόπειρα στραγγαλισμού άλλης συντρόφου του, ενώ φέρεται να ήταν... κατά συρροήν κακοποιητής γυναικών, καθώς όλες οι σχέσεις του, υπέφεραν στα χέρια του.

Ακόμα και η ίδια του η κόρη, για την οποία δεν είναι γνωστό από ποια σχέση του την απέκτησε, τον χαρακτήρισε «σκουπίδι της Αργυρούπολης» και τον καταράστηκε «να σαπίσει στη φυλακή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA