Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η 24χρονη κοπέλα που φέρεται να έχει αναγνωρίσει και δεύτερο πρόσωπο για τον βιασμό της, όπως καταγγέλλει, έχει μία τραγική ιστορία. Ο θείος της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο Πρωινό, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της νεαρής κοπέλας αλλά δεν στάθηκε μόνο εκεί. Οπως είπε, η 24χρονη μετά τις τρεις απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της (της γονέων της και του αρραβωνιαστικού της) πρόσφατα έχασε και τη θεία της ενώ οι παππούδες της δεν γνωρίζουν όσα καταγγέλλει εκείνη για τον βιασμό της

Διαβάστε ακόμηΒιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ερχονται συλλήψεις - Δέχεται απειλές, παρέμβαση Θεοδωρικάκου

«Σήμερα μάθαμε και εμείς όσα συνέβησαν. Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Αυτή η οικογένεια έχει περάσει τα πάνδεινα. Πολλά χτυπήματα. Πρώτα έφυγε ο πατέρας της κοπέλας σε τροχαίο, σκοτώθηκε με τη μηχανή, έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό. Πριν λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της λόγω προβλημάτων υγείας. Στο μεταξύ έχει χάσει και τον αρραβωνιαστικό της από σοβαρή ασθένεια.

Πολλές απώλειες, αβάσταχτες. Πριν 10 ημέρες είχαμε και τα 40 της θείας της κοπέλας, της αδερφής του πατέρα της. Από τη στενοχώρια της που έχασε τον αδερφό της, είχε πολλά προβλήματα. Όλα τα κακά μαζεύτηκαν σε αυτή την οικογένεια… Τώρα και αυτό. Τι να σας πω! Ευτυχώς έχει την αδερφή της. Από την άλλη, οι γονείς του πατέρα της ζουν αλλά δεν ξέρω αν έμαθαν τι συνέβη στην εγγονή τους κι αν μπορούν να το διαχειριστούν.

Είναι σε πολύ μεγάλη ηλικία και ειδικά ο παππούς της είναι στα πρόθυρα της άνοιας. Είναι και τα γεράματα, είναι και όσα πέρασαν, καταλαβαίνετε, έχασαν και τα δύο τους παιδιά οι άνθρωποι. Όλα τα κακά της μοίρας, όλα τα κακά του κόσμου έπεσαν σε αυτή την οικογένεια».

«Δεν θα κάνω πίσω», λέει η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού 

Η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού μίλησε για τον εφιάλτη που βίωσε και δήλωσε αποφασισμένη να μην κάνει βήμα πίσω και να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. «Είμαι σοκαρισμένη γι' αυτό που μου συνέβη αλλά δεν θα κάνω πίσω». Με νέες της δηλώσεις στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 24χρονη υποστηρίζει ότι «μετά από εμένα θα βγουν κι άλλες κοπέλες να πουν δικές τους αλήθειες σχετικά με το θέμα. Μακάρι να βγουν ώστε να αποτρέψουμε αυτή την κατάσταση και να μην το ξαναπάθει καμία κοπέλα. Λυπάμαι πολύ γι' αυτή την κατάσταση, τα παρακολουθούσα και δεν πίστευα ότι συμβαίνουν. Ωσπου έγινε και σε εμένα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο! Πόσο λυπάμαι για λογαριασμό τους. Μακάρι να υπάρξει μια δικαίωση γιατί η πράξη βιασμού ριζώνει μέσα μας και δεν φεύγει ποτέ και τίποτα δεν αλλάζει», ανέφερε.

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Είμαι σοκαρισμένη γι' αυτό που μου συνέβη. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ. Εύχομαι καμία γυναίκα στον κόσμο να μην ζήσει αυτό που συνέβη σε εμένα. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση που μου δείχνουν, την έχω ανάγκη τώρα όσο ποτέ. Θέλω να ενθαρρύνω κάθε μία γυναίκα που βίωσε αντίστοιχο περιστατικό να το καταγγείλει. Δεν θα κάνω πίσω. Θα συνεχίσω έχοντας στο πλευρό μου τον δικηγόρο μου για να δικαιωθώ. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Ολα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Τις τελευταίες μέρες περνώ δύσκολα αλλά η συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων μου δίνει δύναμη».

Απειλείται και κρύβεται από το «κύκλωμα» της νύχτας η 24χρονη

Την ώρα, όμως, που συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την ύπαρξη πιθανού κυκλώματος και της καταγγελίας του βιασμού της από την ίδια, η 24χρονη κρύβεται και φιλοξενείται σε άλλο σπίτι, όπως αποκάλυψε ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης. 

«Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της» είπε μιλώντας στο MEGA o κ. Καραθανάσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA