Μενού
  • Α-
  • Α+

Μήνυση εναντίον παίκτη ριάλιτι που προβάλλεται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην ελληνική τηλεόραση, κατέθεσε μία 16χρονη και τον κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η καταγγελία της έφηβης βρίσκεται στην εισαγγελία για αξιολόγηση. 

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: O Stan δεν απεγκλώβισε κανέναν - Τι λέει ο κολλητός του θανόντα που τον έβγαλε νεκρό από την Ferrrari

Σύμφωνα με τον ALPHA η 16χρονη ισχυρίστηκε ότι επέστρεφε σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση, όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε στους γοφούς. Της πρότεινε να τον ακολουθήσει σπίτι της για να της κάνει μασάζ. Η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα συνέβησαν. Ακολούθως μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και έκαναν καταγγελία, με τις Αρχές να επικοινωνούν με τον παίκτη τηλεφωνικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο περιστατικό και εις βάρος του δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. 

Η δικηγόρος της 16χρονης Μαρία Γαλλιού είπε στον ALPHA πως «πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στα γεννητικά όργανα της 16χρονης και στους γλουτούς. Της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε». «Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν», σημείωσε η δικηγόρος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA