Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ενός 21χρονου αστυνομικού προχώρησαν συνάδελφοί του στον Νέο Κόσμο μετά από καταγγελία για κακοποίηση εκ μέρους του σε βάρος της 19χρονης συντρόφου του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, την Αστυνομία ενημέρωσαν κάτοικοι της πολυκατοικίας σε διαμέρισμα της οποίας φέρεται να σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός.

Μετά την καταγγελία έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως. Όταν, όμως, χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος και ζήτησαν από τον συνάδελφό τους να τους ανοίξει την πόρτα εκείνος όχι μόνο δεν το έκανε αλλά φέρεται να τους έβρισε. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι κατά τις ίδιες πληροφορίες άκουσαν ότι η 19χρονη κοπέλα ήταν γεμάτη μώλωπες, επέμειναν και με τη βοήθεια των ενοίκων της πολυκατοικίας κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από μια μπαλκονόπορτα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν την 19χρονη και να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό συνάδελφό τους, ο οποίος κατά πληροφορίες υπηρετεί στις πεζές περιπολίες. Το εντυπωσιακό είναι, τέλος, ότι ο 21χρονος αστυνομικός αφού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά τη σύλληψή του, η πρώτη του κίνηση ήταν να μηνύσει τους συναδέλφους του για απρεπή συμπεριφορά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA