ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/01/2022 11:01

Γιώργος Κατσαούνης: Ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την 16χρονη, λέει ο δικηγόρος του

Οπως υποστηρίζει στο Reader.gr ο δικηγόρος του παίκτη του Survivor και της οικογένειάς του, Δημήτρης Μπασαράς, ο Γιώργος Κατσαούνης μόλις φύγει από το Survivor, θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων εκείνων που προχώρησαν σε ψευδείς καταγγελίες εναντίον του

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γιώργος Κατσαούνης: Ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την 16χρονη, λέει ο δικηγόρος του
Γιώργος Κατσαούνης - Survivor (Πηγή: Instagram)
Ανάγνωση:

Ψευδείς χαρακτηρίζει η πλευρά του παίκτη του Survivor, Γιώργου Κατσαούνη, τις κατηγορίες της 16χρονης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας. Η 16χρονη είχε κάνει μήνυση στον Γιώργο Κατσαούνη τον περασμένο Δεκέμβριο με τον ίδιο να διαψεύδει τις καταγγελίες.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Απειλές για τη ζωή του λέει πως δέχεται ο Ηλίας Γκιώνης

Οπως υποστηρίζει στο Reader.gr ο δικηγόρος του παίκτη του Survivor και της οικογένειάς του, Δημήτρης Μπασαράς, ο Γιώργος Κατσαούνης μόλις φύγει από το Survivor, θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων εκείνων που προχώρησαν σε ψευδείς καταγγελίες εναντίον του και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των δικηγόρων του Γιώργου Κατσαούνη στο Reader

Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.
Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Οι Δικηγόροι
Διαμαντής Μπασαράς
Ιουλία Αγγελακοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ SURVIVOR ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΝΥΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ