Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε η νέα κατάθεση που έδωσε στην ειδική Ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία Μπίκα για την υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για την τέταρτη κατάθεσή της, αυτήν τη φορά  όμως έγινε παρουσία ψυχολόγου. Η 24χρονη κατέθεσε όσα βίωσε μέσα στη σουίτα, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, ασκώντας εκ νέου κριτική στις Αρχές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του μετρ - Κατασχέθηκαν τα κινητά του

«Η Γεωργία τα είπε με θάρρος με το πρόσωπο της ξεσκέπαστο και το κεφάλι ψηλά. Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις» εξήγησε ο κ. Ζιώγας.

«Σήμερα είναι Παρασκευή και σας είχα πει ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις Αρχές και περιμέναμε ότι σήμερα θα έχουμε νέα για τις τοξικολογικές, όμως σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί» συμπλήρωσε.

Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε την καταγγέλλουσα φίλη της στο πάρτι αλλά αποχώρησε στη συνέχεια, δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του μετρ Μ.Π. που, σύμφωνα με την 24χρονη, κάλεσε την κοπέλα στο επίμαχο πάρτι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και κατέσχεσαν κινητά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μετρ βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA