ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/01/2022 12:37

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Λύτρας: Αν βρεθεί DNA από δεύτερο άνδρα θα φάνε ισόβια για ομαδικό βιασμό

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας εξηγεί πώς αλλάζει η κατηγορία στην περίπτωση που βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα στα δείγματα που ελήφθησαν από την Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον βιασμό της

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Λύτρας: Αν βρεθεί DNA από δεύτερο άνδρα θα φάνε ισόβια για ομαδικό βιασμό
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας εξηγεί πώς αλλάζει η κατηγορία στην περίπτωση που βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στην σουίτα 602 γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Ο έμπειρος δικηγόρος είπε ότι αν βρεθεί εν τέλει γενετικό υλικό κι από δεύτερο άνδρα, τότε η κατηγορία αλλάζει και μετατρέπεται σε ομαδικό βιασμό κι επισύρει μέχρι και ποινή ισοβίων.

Μιλώντας για την υπόθεση, εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετώπισε το συμβάν ο Τύπος, λέγοντας ότι θεωρεί παράλογο το γεγονός να μην γνωρίζουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια γίνονται τέτοια πάρτι και ειδικά στη Μύκονο, όπου υπάρχουν πολλά καταγεγραμμένα περιστατικά. Πάρτι υπό την επήρεια ναρκωτικών και να βιαστούν κορίτσια. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Ειδικά για παραμονή Πρωτοχρονιάς, τέτοια πάρτι έχουν γίνει κι άλλες φορές.

Video Loading...

Ενδεχομένως δεν τα μαθαίναμε γιατί δεν είχαμε καταγγελίες. Κι επίσης τα κορίτσια που είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών δεν θυμούνται και πολλά. Γενικά με τα ναρκωτικά όχι μόνο με το χάπι του βιασμού. Το χάπι ανιχνεύεται και τις επόμενες ημέρες. Από την κοπέλα (σ.σ.: Γεωργία Μπίκα) που πήραν δείγμα για τις τοξικολογικές έγκαιρα, θα βρεθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ DNA
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ