Μενού
  • Α-
  • Α+

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης  που έχει φέρει η κακοκαιρία Ελπίς με αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί κι επιβάτες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία υπέβαλλε αίτημα στην διαχείριση της Αττικής Οδού να κλείσει τις εισόδους για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Οπως μετέδωσε το Open TV, η Πυροσβεστική προειδοποιεί ότι οι κλήσεις στο κέντρο της θα αυξηθούν τις επόμενες ώρες και θα χρειαστεί να συνδράμει σε πολλά μέτωπα, μιας κι αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Γι αυτό το λόγο, θεωρείται δεδομένο ότι θα δημιουργηθούν ανάλογες καταστάσεις με τις υπάρχουσες, δηλαδή με χιλιάδες οχήματα εγκλωβισμένα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, μεταξύ αυτών και στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα, το σφοδρότερο κύμα της χιονόπτωσης αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ όπως είπε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο χιονιάς ενδέχεται να μην υποχωρήσει τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως αναμενόταν, αλλά να πάει μέχρι το μεσημέρι και ίσως και το απόγευμα με την Αττικοβοιωτία και την Εύβοια να δέχονται ισχυρά κύματα χιονοκαταιγίδων καθ' όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

https://twitter.com/aodostraffic/status/1485567538352250883?ref_src=twsrc^tfw

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Αττική και όσο προχωρά η μέρα δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους με τους οδηγούς να παραμένουν εγκλωβισμένοι ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Στη Λ. Μεσογείων τα αυτοκίνητα κινούνται με μεγάλη δυσκολία, με τους οδηγούς να είναι ακινητοποιημένοι για αρκετή ώρα στο ίδιο σημείο ενώ το μεσημέρι ουσιαστικά έκλεισε λόγω του χιονιού και η Λ. Κατεχάκη. με χρήση αλυσίδων γίνεται η κίνηση προς τον Καρέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA