Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο χάος στην Αττική Οδό λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, με τους οδηγούς να κάνουν εκκλήσεις για βοήθεια. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης έχει ζητήσει από δυνάμεις να πάνε κουβέρτες και νερά σε εγκλωβισμένους οδηγούς. 

Διαβάστε ακόμηΚακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Από το πρωί δεκάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό. Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι από τους οδηγούς (σ.σ. συγκεκριμένη μαρτυρία έφτασε στο Reader) μην αντέχοντας άλλο την ακινησία, παράτησαν τα αυτοκίνητά τους μέσα στo τούνελ της Δουκίσσης που έχουν ακινητοποιηθεί και έφυγαν με τα... πόδια, λέγοντας πως θα πάνε να τα πάρουν όταν θα βελτιωθεί ο καιρός!

Δείτε πλάνα του Reader από τις απίστευτες σκηνές που διαδραματίζονται στην Αττική Οδό: 

Νωρίτερα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, έριξαν βαρύτατες ευθύνες για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού. «Πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, θα το εισηγηθώ στον πρωθυπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Θέλω να επισημάνω ότι όλα τα μεγάλα προβλήματα στην Αττική δημιουργήθηκαν εξαιτίας της Αττικής Οδού», τόνισε ο Υπουργός. 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε πως οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού θα λογοδοτήσουν. «Να πάρετε τηλέφωνο τους υπευθύνους μέσω της εκπομπής να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό!» είπε σε έντονο τόνο ο Περιφερειάρχης Αττικής στον ALPHA. Κάποιος από αυτούς να βγεί και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι δεν έκανε. Αν μας ζητήσει κάποιος να ανοίγουμε και την Αττική Οδό που είναι ευθύνη άλλων, να το πράξουμε αλλα αυτό θα είναι σε βάρος άλλων οδών σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση» σχολίασε ο κ. Πατούλης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA