Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πτώμα μίας 67χρονης αλλοδαπής, ανασύρθηκε από αυτοκίνητο που έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (24/1), υπό αδιευκρίνιστη αιτία, σε βάθος επτά μέτρων στο λιμάνι Πόρου Κεφαλληνίας. Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Διαβάστε ακόμη: Αττική Οδός: Πούλμαν της Πολιτικής Προστασίας για να πάρουν οδηγοί τα αυτοκίνητά τους

Στις έρευνες συμμετείχαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος με ιδιώτη δύτη που κλήθηκε και βούτηξε στα θολά νερά του λιμανιού, αλλά στην πρώτη του προσπάθεια χθες το βράδυ δεν εντόπισε το όχημα και έτσι οι έρευνες συνεχίστηκα το πρωί της Τρίτης.

Οι έρευνες των αρχών για το δυστύχημα στην Κεφαλονιά περιλαμβάνουν και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες που ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πόρου και βυθίστηκε στα παγωμένα νερά μέσα σε λίγα λεπτά.

Το λιμενικό εξετάζει το υλικό που έχει στη διάθεσή του που δείχνουν το όχημα με αναμμένα τα φώτα να επιπλέει στο νερό, για λίγα λεπτά πριν βυθιστεί και χαθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA