Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει ξανά τη χώρα μας, με βροχές, καταιγίδες και χιόνια. Μάλιστα, σήμερα, Δευτέρα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, προειδοποιώντας για τις περιοχές που αναμένεται να πλήξει το νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια έως και την Πέμπτη. 

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: «Καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία για τη νέα κακοκαιρία

Από την Παρασκευή οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, καταιγίδες και μιλούσαν για πλημμύρες. Το υπουργείο Εσωτερικών είχε δώσει εντολή στους δήμους να καθαρίσουν τα φρεάτια ενόψει και της νέας κακοκαιρίας που πλησιάζει μετά και την κακοκαιρία Ελπίς. Οδηγίες για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού είχε δώσει και η Πολιτική Προστασία

Γι' αυτό και ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook, προειδοποιεί για το νέο κύμα κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα αναφέρει περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα για Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά και Γρεβενά, στους οποίους οι κάτοικοι και όσοι προγραμματίζουν να περάσουν από εκεί, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σημειώνει ότι από τα ξημερώματα της Τρίτης θα υπάρχουν χιονοπτώσειες στις εν λόγω περιοχές και πάνω από τα 550 με 600 μέτρα υψόμετρα, οι οποίες αναμένεται να εξασθενήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ενταθούν ξανά το απόγευμα.

Καιρός: Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη νέα κακοκαιρία

«Προσοχή στη Δυτική Μακεδονία! Φίλες και φίλοι από τη δυτική Μακεδονία (Νομοί Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών) ή όσοι θα πρέπει να κινηθείτε ή να περάσετε από την συγκεκριμένη περιφέρεια! Ηδη από το ξημέρωμα της Τρίτης 1 Φλεβάρη, προβλέπονται χιονοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης κατά διαστήματα ακόμα και πάνω από τα 550- 600 μέτρα, οι οποίες αν και θα εξασθενήσουν για λίγο μέσα στην ημέρα, αναμένεται να ενταθούν κατά τόπους ξανά από το απόγευμα!

Με εκτίμηση και καλή εβδομάδα! Σάκης Αρναούτογλου»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA