Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι πολυαναμενόμενες τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα για τον βιασμό της το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκαν και οι απαντήσεις «ταξιδεύουν» για Ελλάδα. Το ειδικό εργαστήριο στη Βέρνη ολοκλήρωσε την εξέταση των δειγμάτων που εστάλησαν στην Ελβετία και τις επόμενες ώρες φθάνουν στο εργαστήριο του ΑΠΘ, το οποίο έχει διεξάγει την δική του εξέταση κι ο πλήρης φάκελος με τα αποτελέσματα θα σταλεί στην ανακρίτρια.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, Νίκος Ράικος, θα παραλάβει τα αποτελέσματα και κατόπιν θα συντάξει το πόρισμα, ο φάκελος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα σφραγιστεί, και θα αποσταλεί στην πέμπτη ανακρίτρια υπηρεσιακώς το πρωί της Τρίτης, οπότε και θα αρχίσει να μπαίνει για τα καλά το νερό στο αυλάκι της πολύκροτης υπόθεσης που έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στην κοινωνία και βέβαια στις διωκτικές και δικαστικές Αρχές που καλούνται να ρίξουν άπλετο φως, τόσο στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης κοπέλας, όσο και στο κύκλωμα μαστροπείας που φαίνεται πως έχει πλούσια δράση κι αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Γκαζάκια στο γραφείο δικηγόρου

Την ίδια ώρα, η Θεσσαλονίκη μοιάζει με καζάνι που βράζει σχετικά με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα και οι αντιδράσεις παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις. Το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκε έκρηξη από γκαζάκια σε δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:00 στον τέταρτο όροφο κτηρίου επί της Εγνατία, εκεί που βρίσκεται το γραφείο δικηγόρου που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Θεόφιλο Αλεξόπουλο, τον δικηγόρο που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα για φραστική επίθεση και κατά του οποίου έχει κινηθεί νομικά.

Νέα καταγγελία για εμπλεκόμενο στην υπόθεση βιασμού

Παράλληλα, φαίνεται πως ανοίγουν κι άλλα στόματα γυναικών που πήραν θάρρος μετά την κίνηση της Γεωργίας Μπίκα να βγει με ονοματεπώνυμο και να καταγγείλει τον εφιάλτη που βίωσε. Ετσι λοιπόν, φέρεται πως υπάρχουν δύο νέες καταγγελίες που αφορούν σε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Η πρώτη φέρεται να έγινε από γυναίκα που ζει στην Αθήνα και η οποία φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Η κοπέλα πήγε, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια, συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η δεύτερη καταγγελία στην οποία ονοματίζεται το ίδιο πρόσωπο φέρεται να αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2017 όταν ο εμπλεκόμενος στην καταγγελία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα φέρεται να κάλεσε 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί. Όπως ανέφερε η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο. Η κοπέλα τού ζήτησε εξηγήσεις, δεν τις πήρε, και πήρε μια φίλη της να πάει να την πάρει. Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν θέλει να πάει στις Αρχές, γιατί δε θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA