Μενού
  • Α-
  • Α+

Μουδιασμένη είναι η χώρα από τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη στη συνοικία Χαριλάου Θεσσαλονίκης ο οποίος κατά τα φαινόμενα έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας, μιας και οι δράστες του φονικού φαίνεται πως είχαν... βγει παγανιά για να μαχαιρώσουν όποιον δεν υποστήριζε την ομάδα τους... Αυτό άλλωστε, προκύπτει κι από την επίσημη αναφορά της Αστυνομίας που αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι δράστες προσέγγισαν με αυτοκίνητο ομάδα νεαρών τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και κατόπιν τους επιτέθηκαν.

Το χτύπημα που δέχθηκε ο 19χρονος Αλκης ήταν μοιραίο, καθώς ο δράστης τον βρήκε με το δρεπάνι σε κεντρική αρτηρία στον μηρό με αποτέλεσμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία πριν προλάβει να φτάσει καν το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με το voria.gr o 19χρονος ζούσε στη Βέροια τον τελευταίο χρόνο με την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός. Συχνά πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να δει τους φίλους του, καθώς πήγαινε Γυμνάσιο στο Φάληρο Θεσσαλονίκης και είχε διατηρήσει πολλές φιλίες. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο 19χρονος Αλκης Κ. ήταν φίλαθλοςτου Αρη, ωστόσο, δεν είχε καμία σχέση με το οπαδικό κίνημα που δίνει ραντεβού θανάτου, κάνει «ντου» σε αντίπαλους οπαδούς και γενικότερα δεν ήταν θιασώτης της οπαδικής βίας, απλώς αγαπούσε την ομάδα του και την ακολουθούσε.

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα και τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μιλούσαν ελληνικά. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Aλκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα, νοσηλεύονται αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Αλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA