Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη του αντίδραση για τη δημοσιοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε σουίτα της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιάς έκανε γνωστή ο Ηλίας Γκιώνης μέσω Instagram. Υπενθυμίζεται, ότι οι τοξικολογικές βγήκαν καθαρές από ναρκωτικές και άλλες φαρμακευτικές ουσίες, όπως έγραψε πρώτο το Reader. Ο ακτιβιστής που έκανε ευρύτερα γνωστή την καταγγελία της 24χρονης ανέφερε πως «δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν». 

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

«Κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι φασίστες είναι ότι εγώ και όσοι στηρίζαμε την Γεωργία Μπίκα δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν. Τις περιμέναμε σαν έξτρα στοιχείο προς απόδειξη της αλήθειας. Δεν σταματά εδώ γιατί θα γίνουν και άλλες αναλύσεις. Υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν. Και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν οι μαρτυρίες της Γεωργίας, αλλά και άλλων θυμάτων», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA