Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τρίτης από ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, καθώς είναι σε εξέλιξη ληστεία στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας εισέβαλε σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Καποδιστρίου προκειμένου το διαρρήξει και εγκλωβίστηκε εκεί. Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο ληστής είχε στα χέρια του το όπλο του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος είναι αστυνομικός, τελικά, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, ενώ σε νεότερη ενημέρωση αναφέρθηκε ότι ο ληστής είχε καταφέρει να διαφύγει προτού φτάσει η αστυνομία στο σημείο.

Διαβάστε ακόμη: Νέα Ιωνία: Εγκλωβισμένος διαρρήκτης απειλεί αστυνομικούς - Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Στο σημείο έσπευσε και η ΕΚΑΜ, ενώ αρχικά η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους περίοικους που άκουσαν θορύβους. Ο διαρρήκτης είχε μπει μέσα στο διαμέρισμα και Αρχές εκτιμούσαν ότι ο κακοποιός παρέμενε εγκλωβισμένος στο διαμέρισμα του αστυνομικού στο οποίο επιχείρησε τη διάρρηξη.

Η Αντιτρομοκρατική που ανέλαβε τον συντονισμό της επιχείρησης, προχώρησε την υπόθεση βήμα-βήμα, υπό τον φόβο ο ληστής να ήταν ακόμη εντός του διαμερίσματος και οπλισμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA