ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/02/2022 17:03

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου ντύθηκαν με φούστες - Διαμαρτυρήθηκαν για το σχόλιο καθηγητή

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου αποφάσισαν να πάνε ντυμένοι στις τάξεις φορώντας φούστες, καταγγέλλοντας πως τρανς συμμαθήτριά τους δέχτηκε αισχρό σχόλιο από καθηγητή για την ενδυμασία της

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου ντύθηκαν με φούστες - Διαμαρτυρήθηκαν για το σχόλιο καθηγητή
Πηγή: instagram
Ανάγνωση:

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου αποφάσισαν να πάνε ντυμένοι στις τάξεις φορώντας φούστες, καταγγέλλοντας πως τρανς συμμαθήτριά τους δέχτηκε αισχρό σχόλιο από καθηγητή για την ενδυμασία της. «Τα παιδιά επέλεξαν να υπερασπιστούν την φίλη τους και να περάσουν ένα μήνυμα προς όλους μας για το τι πρέπει να θεωρείται απρεπές και τι προσωπική επιλογή» αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Instagram.

«Τα ρούχα δεν έχουν φύλο! Μαθητές και μαθήτριες στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου αποφάσισαν να πάνε σήμερα στο σχολείο τους με φούστες και φορέματα για να διαμαρτυρηθούν επειδή χθες μια συμμαθήτρια τους, ντυμένη με φούστα δέχτηκε επίπληξη για απρεπή ενδυμασία» ανέφερε αρχικά η ομάδα Μένουμε Ενεργοί στο Instagram. Ωστόσο σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση «ο λόγος αντίδρασης των παιδιών ήταν ένα αισχρό σχόλιο κάποιου καθηγητή». «Τα παιδιά επέλεξαν να υπερασπιστούν την φίλη τους και να περάσουν ένα μήνυμα προς όλους μας για το τι πρέπει να θεωρείται απρεπές και τι προσωπική επιλογή», αναφέρεται στην ανάρτηση.

A post shared by Μένουμε Ενεργοί (@menoume_energoi)

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ INSTAGRAM
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ