Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τρεις απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών συνεργάτιδών του κατηγορείται επικεφαλής γνωστής κλινικής σύμφωνα με το «Πρωινό» του Αντ1. Μία γιατρός, μία νοσηλεύτρια και μία φαρμακοποιός καταγγέλλουν τον κλινικάρχη ότι τις απομόνωσε και αποπειράθηκε να τις βιάσει.

Όπως υποστήριξε η δικηγόρος, Σοφία Πολυζωγοπούλου, συνήγορος της φαρμακοποιού, το περιστατικό έγινε πριν από περίπου 3 χρόνια και ενώ η γυναίκα «δούλευε μόλις 15 ημέρες στην κλινική». «Ο κλινικάρχης την κάλεσε στο γραφείο του για μια παραγγελία φαρμάκων. Κλείδωσε την πόρτα, ο άνδρας γδύθηκε, άρχισε να την θωπεύει και αποπειράθηκε να την βιάσει» ανέφερε η δικηγόρος.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την περιγραφή της συνηγόρου της «προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά, τον χτυπούσε και φώναζε και φοβούμενος εκείνος ότι θα γίνει αντιληπτή από άλλους σταμάτησε την προσπάθεια του». «Δέχθηκε απειλές και εκφοβισμό, παραιτήθηκε και όταν έμαθε για την πρώτη μήνυση αποφάσισε να μιλήσει και η ίδια» αναφέρει η κυρία Πολυζωγοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA