Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σφίγγει» ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από το βασικό ύποπτο για την τετραπλή δολοφονία που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην Ανδραβίδα. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον 61χρονο γείτονα της οικογένειας που φαίνεται να είναι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας και έχει εξαφανιστεί από την Τετάρτη (2/3). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Στο σπίτι του 61χρονου έγινε έρευνα με παρουσία δικαστικής λειτουργού και οι αστυνομικοί εντόπισαν κάποια όπλα αλλά και τα κινητά του τηλέφωνα απενεργοποιημένα. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ο δράστης πιθανώς οπλοφορεί, έχοντας στην κατοχή του το όπλο με το οποίο διέπραξε τις δολοφονίες. Εικάζεται ότι διέφυγε με το αγροτικό του όχημα και όχι με το πολυτελές επιβατηγό ΙΧ του, ενώ εκτιμάται ότι δεν έχει κινητό τηλέφωνο μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η πρώτη εικόνα των τοξικολογικών στην Τζωρτζίνα - Τι απαντά η μητέρα για τις αμυχές

Η ιατροδικαστική εξέταση

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της οικογένειας και τα στοιχεία που προέκυψαν είναι ανατριχιαστικά. Ο δράστης σκότωσε με όπλο τους γονείς και έπνιξε τα δύο παιδιά τους. «Τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο» δήλωσε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα. Όσον αφορά στα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η αιτία θανάτου φάνηκε να είναι «ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Προσχεδιασμένο το έγκλημα;

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας patrisnews.com, σε περιοχή του Ηλειακού κάμπου, κοντά στην Ανδραβίδα, έχουν εντοπιστεί μεγάλοι ανοιχτοί λάκκοι. Οι υποψίες μετά την ανακάλυψη αυτή, πέφτουν στον δράστη του φονικού. Εκτιμάται πως ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονέων τους, ο οποίος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε ετοιμάσει αυτούς τους λάκκους, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί. Τα σχέδιά του χάλασε ο 12χρονος γιός της οικογένειας που αιφνιδίασε με την επιστροφή του στο σπίτι τον δολοφόνο. Ο «ιδιόρρυθμος» δράστης, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της Ανδραβίδας, είχε συχνά καυγάδες με το άτυχο ζευγάρι λόγω κάποιων οικονομικών διαφορών που είχαν, στις οποίες φαίνεται πως δεν κατάφερναν να είναι συνεπείς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA