Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο κομμάτι από τις απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας που κατέληξε στην Πάτρα έχει βγει όπως μετέδωσε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η οποία επικαλέστηκε πληροφορίες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών υπάρχει κάποια τοξικότητα που φαίνεται, αλλά χρειάζεται να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι για την τοξικότητα αυτή. Εξάλλου, όπως αναφέρθηκε ο γονιδιακός έλεγχος για την καρδιά είναι καθαρός, ενώ από τη μέχρι στιγμής έρευνα του κ. Μπουζιάνη δεν προκύπτει ασφυκτικός θάνατος για την Τζωρτζίνα.

Σε ό,τι αφορά στις εκδορές και τις αμυχές που φέρεται να είχε η Μαλένα στη μύτη της και να προκύπτουν από φωτογραφίες, η μητέρα των νεκρών κοριτσιών απάντησε στην Ζήνα Κουτσελίνη, ύστερα από τις υπόνοιες ότι οι εκδορές είναι δύσκολο να προκλήθηκαν από τα χέρια ενός παιδιού. Για την κοκκινίλα που φέρεται να είχε στο μάγουλο η Μαλένα και τις εκδορές είπε ότι τα είχε από μωρό, κι οφείλονται στην  ατοπική δερματίτιδα. Για τα χείλη της Ιριδας, που επίσης φαίνονταν σε φωτογραφία να έχουν εκδορές κι αμυχές είπε ότι το είχε πάθει από την πιπίλα κι από τα σάλια κι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «μας είχε δώσει κρέμα γι αυτό η παιδίατρος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA