Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δολοφόνος της Ανδραβίδας ήταν κυνικός στους αστυνομικούς. Φώναξε γιατί του κατάσχεσαν περίπου 15.000 ευρώ από το σπίτι του και δεν δίστασε να πει σε αστυνομικό: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Ο 60χρονος ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τους γείτονες της Ανδραβίδας. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε πυροβολήσει γείτονά του για ασήμαντη αφορμή. 

Ο 60χρονος ήθελε να διαφύγει στο εξωτερικό, σύμφωνα με το pelop.gr, και γι' αυτό ήθελε τα χρήματα, την ταυτότητά του και το διαβατήριο. Τώρα, απολογείται για τη δολοφονία με τον δικηγόρο, Σπύρο Ανδριόπουλο, να έχει οριστεί από το κράτος για την υπεράσπισή του. Ομως, τόσο ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, όσο και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ζητούν να ανοίξει ο φάκελος με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην Ανδραβίδα

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το τριπλό μνημόσυνο, οι 7 κάμερες και η αναμονή για τις τοξικολογικές εξετάσεις

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε ότι «στις ΗΠΑ σε περιπτώσεις παράνομης οπλοκατοχής και επιθετικής συμπεριφοράς σε ζώα από άτομα που ζουν στην περιφέρεια, οι Αρχές τα παρακολουθούν και ερευνούν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα που έχουν γίνει στην περιοχή». Το ίδιο, όπως ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης, θα πρέπει να συμβεί και στην Ανδραβίδα, που είναι μια πολύπαθη περιοχή και οι Αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Σε αυτό συμφώνησε και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προσθέτοντας πως οι Αρχές πρέπει να δουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή ή και εξαφανίσεις. Θύμισε πως ο δολοφόνος της Ανδραβίδας έβαζε φόλες σε ζώα ενώ είχε σκοτώσει ακόμα και έναν κόκορα που τον ενοχλούσε. «Με τέτοια συμπεριφορά δεν ξέρουμε τι άλλο έχει να κάνει. Να δουν οι Αρχές τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να θυμάμαι», είπε για τις δολοφονίες των δύο παιδιών

Κατά την ομολογία του ο 60χρονος είπε για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με τον 32χρονο και για τις διαφορές σχετικά με την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του ενώ κατά το παρελθόν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε διακόψει την παροχή νερού και ρεύματος. «Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα» φέρεται να είπε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στους αστυνομικούς.

Ο 60χρονος, υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων της προανάκρισης, εξεταζόμενος, ομολόγησε, ότι διέπραξε τις ανθρωποκτονίες της 37χρονης και του 32χρονου. Ωστόσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο έπνιξε τα δύο παιδιά, λέγοντας πως «δεν θέλω να θυμηθώ. Δεν έχω συγχώρεση για αυτό». Ο κατηγορούμενος επικαλείται ένα … κενό όσον αφορά τη δολοφονία των δύο μωρών, σαν να έπαθε μια … αμνησία και ξαφνικά να ξέχασε αυτό που έχει κάνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA