Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 60χρονος δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα μπορεί πλέον να βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, ωστόσο η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για τις κινήσεις του μετά το έγκλημα, τη σύλληψή του και για το κρησφύγετό του στην Πάτρα.

Την περασμένη Παρασκευή αποπειράθηκε να προσεγγίσει την οικία του περπατώντας χιλιόμετρα σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» μέσα στη νύχτα, επιλέγοντας «αχαρτογράφητη» διαδρομή που έκρυβε πολλά απρόοπτα, μεταξύ των οποίων και βαλτώδη σημεία που τελικώς, όπως φάνηκε τον οδήγησαν να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Είχε φροντίσει να κρύψει το αυτοκίνητο του τύπου 4Χ4 σε ερημική περιοχή με καλαμιές.  Μετά την ομολογία του στυγερού εγκλήματος, ήρθε μια ακόμα αποκάλυψη. Ο 60χρονος κατά την παραμονή του στην Πάτρα, κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο καΐκι στην παραλιακή ζώνη της Ηρώων Πολυτεχνείου, λίγο πριν τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο. Υποδεικνύει το σημείο και οδηγεί τους αστυνομικούς εκεί.

Κατηγορηματικά αρνείται πως φιλοξενήθηκε σε φιλικό του σπίτι, γεγονός που δεν προκύπτει και από την αστυνομική έρευνα. Εβγαινε από το κρησφύγετο μόνο για τα απαραίτητα, ενώ φρόντισε να ξεφορτωθεί το όπλο, υπό τον φόβο μην πέσει σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο και αποκαλυπτόταν η ταυτότητά του. Το έκρυψε σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας, τα κλειδιά της οποίας κατείχε, όταν εκεί διέμενε πρώην σύντροφός του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA