ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/03/2022 17:39

Θεσσαλονίκη: Βεβήλωσαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας

Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα του Άλκη, του Νάσου και του Τόσκο, θυμάτων της τυφλής οπαδικής βίας, από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας του δήμου Θεσσαλονίκης δέκα ημέρες μετά τα εγκαίνια

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Θεσσαλονίκη: Βεβήλωσαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας
Πηγή: Glomex
Ανάγνωση:

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τα εγκαίνια, άγνωστοι αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα του Άλκη Καμπανού, του Νάσου και του Τόσκο, θυμάτων της τυφλής οπαδικής βίας, από το πάρκο αθλητικής φιλίας του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και ψάχνουμε τις κάμερες από τα γύρω καταστήματα. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μη σέβονται ούτε τους νεκρούς», ανέφερε ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο GrTimes.gr, προσθέτοντας πως «έχουμε παραγγείλει νέες ταμπέλες και μόλις τις λάβουμε θα επανατοποθετηθούν στο σημείο».

Video Loading...

Όπως είπε ακόμη, «τη βαρβαρότητα δεν πρέπει να την επιτρέπει κανείς. Πρέπει να απομονώσουμε τα στοιχεία που την προκαλούν. Αρχίσαμε πλέον να αναρωτιόμαστε μήπως τους… προκαλούμε κιόλας που φτιάξαμε το συγκεκριμένο πάρκο με τις ταμπέλες των ονομάτων των δολοφονημένων παιδιών». Δε γίνεται να λέμε συνέχεια στους πολίτες που βγαίνουν βόλτα στο σημείο να το προσέχουν», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ