Μενού
  • Α-
  • Α+

Καθοριστική θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι «κάτι θα τους δώσει» μετά την ανάλυση των δεδομένων που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Μέσα στην εβδομάδα, η άτυχη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών θα έχει έτοιμο και το δικό της συμπέρασμα καθώς φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία που ζητούσαν από την αναψηλάφηση των ιατρικών φακέλων τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, στις δυο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο αλλά προκλήθηκαν από «μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου»!

Τι απαντά στην εκπομπή ο πατέρας των κοριτσιών

«Δεν είμαστε μαζί με τη Ρουλά. Έχουμε μια κοινή πορεία και τη στηρίζω καθημερινά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν έχουμε να τσακωθούμε για τίποτα. Θα την στηρίζω μέχρι τέλους» είπε ο πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών και πρόσθεσε: «Δε μένω στην Αθήνα. Ζω και εργάζομαι στην Πάτρα. Δεν ξέρω πως γίνεται να είμαι ταυτόχρονα και στην Αθήνα και εδώ. Ακούγονται πολλές ανακρίβειες. Σε ό,τι με αφορά έχουν πει φοβερά και τρομερά πράγματα. Μια τρέλα. Μόνο ανυπόστατες ιστορίες έχουν ακουστεί. Δε θα δώσω συνέχεια σε κουτσομπολιά και δεν πρόκειται να απαντήσω σε πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε όσα ακούγονται για την πρώην σύζυγό του. «Αν πήγαινε το μυαλό μου έστω και μια υποψία ότι εμπλέκεται η Ρούλα δεν θα πήγαινε ολόκληρη. Μόνο αυτό λέω. Δε θα φτάναμε σε συλλήψεις και τέτοια. Δε θα προλάβαινε. Για τα παιδιά μου σκοτώνω και άνθρωπο. Μπροστά δεν ήμουν σε κανένα θάνατο. Μένω σε αυτά που ξέρω και σε αυτά που θα φανούν στο τέλος. Χωρίς αποδείξεις δεν αλλάζει η γνώμη μου».

Τι λέει ο παππούς των κοριτσιών

Στην Αγγελική Νικολούλη μίλησε και ο παππούς των τριών κοριτσιών. «Πλησιάζει το Πάσχα κι εμείς τραβάμε έναν Γολγοθά και σηκώνουμε τον δικό μας σταυρό. Ελπίζω όλοι να μας σεβαστούν. Έχουμε κάνει τη ζωή μας σινερομάντζο. Κάνω έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους, στους αρμόδιους όμως και όχι τους τηλεδικαστές να βρουν τις απαντήσεις και να το τελειώσουν γρήγορα για να ηρεμήσουμε όλοι. Θα έδινα και την ψυχή μου για να μη λένε την κόρη μου φόνισσα. Ότι και να λένε δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου. Υπάρχουν και καλά μηνύματα αλλά υπάρχει και ο κόσμος που βγάζει τη χολή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA