Μενού
  • Α-
  • Α+

Προς εξιχνίαση φαίνεται πως βαίνει η υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο καθώς μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. Καθοριστική θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση. Σύμφωνα με το «Φως στο Τούνελ», στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις οι ειδικοί φέρονται να καταλήγουν πως οι θανάτοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου. Στο μεταξύ, νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τη μία να αφορά μελανιές στο σώμα της Τζωρτζίνας και την άλλη τη συμπεριφορά της μητέρας. 

Οι επόμενες δέκα ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα. Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα, σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις οι ειδικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Οι μελανιές στο σώμα της Τζωρτζίνας - «Με ρώτησε αν έχω μιλήσει με την Νικολούλη» 

«Η Τζωρτζίνα ήταν εδώ σ’ εμάς λίγο πριν πεθάνει όταν πια δεν μπορούσε να συνεννοηθεί. Δεν επικοινωνούσε, δεν μιλούσε. Μόνο τα χέρια της κούναγε και γέλαγε. Όταν το παιδί μας έβλεπε, έδειχνε ευτυχισμένο, γελούσε. Όταν βρισκόταν με πρόσωπο από τον οικογενειακό του χώρο άλλαζε… Έδειχνε φοβισμένο. Βλέπαμε ότι από την οικογένεια το ίδιο πρόσωπο δεν ακολουθούσε τις οδηγίες που δίναμε σε πολλά πράγματα. Δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε» είπε μάρτυρας στην εκπομπή. 

«Μας κατηγόρησε ότι εμείς χτυπούσαμε την Τζωρτζίνα και την είχαμε μελανιάσει. Είδαμε όντως μελανιές στο χέρι του παιδιού. Και τα σημάδια ήταν έντονα… Βέβαια γίνανε αλλιώς, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν βλέπεις το παιδί να πνίγεται από φλέματα και εκείνη την ώρα να φοβάται κιόλας, νομίζω τρέχεις να το βοηθήσεις. Αυτό ξέρω. Όταν απλά το κοιτάζεις να κοκκινίζει με απάθεια και τρέχεις μόνο όταν εμφανιστούν οι νοσηλεύτριες, είναι άλλο πράγμα… Έφτασε το ίδιο πρόσωπο να με ρωτάει αν έχω μιλήσει στην κυρία Νικολούλη. Αν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει για την Τζωρτζίνα», αποκάλυψε. 

Η μητέρα «μας έλεγε ότι θα πεθάνει από καρκίνο» 

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και επικοινώνησε με την εκπομπή, κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση της. «Θέλω να σας μεταφέρω τα όσα ακραία βίωσαν συγγενικά μου πρόσωπα με τη μητέρα των παιδιών από την Πάτρα. Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει το γιό τους, ο οποίος τότε ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρονών. Εγώ ανήκω στα σώματα ασφαλείας, αυτά όμως που συνέβησαν τότε είναι βγαλμένα από ταινία. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή έλεγε πολλά ψέματα, έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όσο καιρό της μένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει, μας ανακάτεψε όλους. Αυτά τα έλεγε και σε μένα, είχε μεγάλη πειθώ. Είμαστε στη διάθεση των αρχών για να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες που πιστέψτε με προκαλούν ανατριχίλα» είπε. 

«Δεν πάει το μυαλό μου ότι η Ρούλα έκανε κάτι κακό - Σκοτώνω για τα παιδιά μου»

Από την πλευρά του ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης είπε πως δεν περνάει από το μυαλό του πως η μητέρα έκανε κάτι κακό και δηλώνει πως στηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μαζί δεν είμαστε τώρα με τη Ρούλα, έχουμε μια κοινή πορεία και τη στηρίζω καθημερινά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα όπως ακούγεται είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον αυτή τη στιγμή. Θα την στηρίξω μέχρι τέλους. Είμαι στην Πάτρα και δουλεύω εδώ, δεν ξέρω πως γίνεται ταυτόχρονα να μένω στην Αθήνα και άλλες ανακρίβειες που ακούγονται τελευταία, έχουν πει για την υπόθεση απίστευτα πράγματα, μια τρέλα. Μόνο ανυπόστατες ιστορίες έχουν ακουστεί, δεν θα δώσω συνέχεια σε κουτσομπολιά και δεν θα απαντήσω σε πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια. Δεν πάει το μυαλό μου ότι η Ρούλα έκανε κάτι κακό, σε ότι αφορά τα παιδιά μου σκοτώνω άνθρωπο. Δεν ήμουν μπροστά στα περιστατικά. Ήμουν μια ώρα πριν με τη Μαλένα, την Ίριδα την είδα το προηγούμενο βράδυ με βιντεοκλήση, την Τζωρτζίνα την είδα με βιντεοκλήση λίγο πριν το κακό, μένω σε αυτά που ξέρω. Με εικασίες λέγονται πολλά» είπε στο Φως στο Τούνελ.

Η μητέρα του Μάνου μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μίλησε στο «Τούνελ» και ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορώ, έχουν φύγει τρία παιδιά. Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα, ούτε για αστείο, δε μου έχει περάσει αυτό από το μυαλό για κανένα λόγο. Με ενδιαφέρει να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά. Να μάθουμε από τι φύγανε και να τελειώσει όλο αυτό»

Πατέρας Ρούλας Πισπιρίγκου: Θα έδινα και την ψυχή μου για να μην φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα

Ο παππούς των παιδιών από την πλευρά της μητέρας των παιδιών μίλησε στην εκπομπή για την τραγωδία που τους χτύπησε. «Πλησιάζει το Πάσχα κι εμείς τραβάμε ένα Γολγοθά, σηκώνουμε τον δικό μας Σταυρό και θα έπρεπε πιστεύω να μας σεβαστούν όλοι. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους. Αστυνομικές Αρχές, ιατροδικαστικές Αρχές και όσοι είναι αρμόδιοι. Να το τελειώσουν πολύ γρήγορα, να ηρεμήσουμε όλοι. Αν μπορούσα να δώσω την ψυχή μου για να σταματήσουν να διαπομπεύουν τα παιδάκια, τις ψυχούλες που χάθηκαν και να φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα, θα την έδινα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το παιδί μου, ό,τι και να λένε», ανέφερε. 

«Κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του»

Μία σοβαρή μαρτυρία που δόθηκε στην Αγγελική Νικολούλη την συγκλόνισε, ενώ η ίδια είπε πως «Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του…». «Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;», ανέφερε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια των ερευνών για την υπόθεση βρέθηκε ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο μένει να εδραιωθεί για να «δέσει» η υπόθεση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA