Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πολύ κακή κατάσταση φαίνεται να είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. 

Διαβάστε ακόμηΠέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του ηθοποιού στο Ψυχικό

«Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου. Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος» ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. Ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην ΣΤ' Πτέρυγα στο κελί Ζ1, μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, εξήγησε πως οι δίκες «πολλές φορές συμβαίνει να διακόπτονται» και δεν χρειάζεται να μεγαλοποιούμε το γεγονός. Ακόμη, ο ίδιος, πρόσθεσε για τον πελάτη του, πως θέλει να δώσει το «παρών» την επόμενη φορά στο δικαστήριο «γιατί θέλει να είναι παρών, να κοιτάξει τις μάρτυρες στα μάτια, να ακουστεί και η φωνή του».

«Πάρα πολλές φορές διακόπτονται οι δίκες γιατί έχουν συσσωρευθεί λόγω covid και είμαστε αναγκασμένοι μέσα σε μία μέρα να έχουμε τρία και τέσσερα δικαστήρια. Εγώ έπρεπε να φύγω για να πάω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου εκεί πέρα εκδικαζόταν μια άλλη υπόθεση, κακουργηματική και έπρεπε να αγορεύσω τη συγκεκριμένη ημέρα. Δεν χάθηκε ο κόσμος, μην τα μεγαλοποιούμε. Αυτή η δίκη θα διαρκέσει 6 με 7 μήνες, θα έχουμε πάνω από 15 με 20 διακοπές της δίκης. Το να μην ξεκίνησε στις 18 και να ξεκινήσει μετά από λίγες ημέρες καμία δικονομική βλάβη δεν υφίσταται κανένας», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Κανείς μας δεν γνωρίζει τι θα γίνει αύριο. Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του, την επόμενη φορά θα είναι παρών. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι αν χρειαστεί ακόμα και με καροτσάκι θα είναι στο δικαστήριο γιατί θέλει να είναι παρών, να κοιτάξει τις μάρτυρες στα μάτια, να ακουστεί και η φωνή του, γιατί εδώ και οκτώ μήνες ακούγεται μόνο η φωνή των γυναικών. Θέλει να απολογηθεί, θέλει να θέσει ερωτήματα, θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις και από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη θα κρίνει αν είναι ένοχος ή αθώος. Ο ίδιος δηλώνει αθώος και την ημέρα του δικαστηρίου που τον συνάντησα πριν, ήταν πολύ στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να είναι παρών», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA