ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/04/2022 08:54

Άγιος Παντελεήμονας - διαχειριστής: «Εβγαζε τα 3 παιδιά στη ζητιανιά» - Πώς τα έσωσαν από τον εφιάλτη

Τα τρία παιδάκια ηλικίας 2, 3 και 6 ετών ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες, ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια μαζί με τη 30χρονη μητέρα και τον 54χρονο σύντροφό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα εξανάγκαζε τα παιδιά σε επαιτεία ενώ η παραμέληση τους ήταν εμφανής

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Άγιος Παντελεήμονας - διαχειριστής: «Εβγαζε τα 3 παιδιά στη ζητιανιά» - Πώς τα έσωσαν από τον εφιάλτη
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Αδιανόητα είναι τα όσα αποκαλύπτονται για τα όσα βίωναν τα τρία ανήλικα παιδιά στο διαμέρισμα - «κολαστήριο» του Αγίου Παντελεήμονα. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, καταγγέλλει την παραμέληση των παιδιών και τα όσα ανησυχητικά συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος.

«Χτυπούσαμε την πόρτα να δούμε τι συμβαίνει. Δεν άνοιγε σε κανέναν και το μόνο που άκουγες στην επιμονή σου να μιλήσεις μαζί της ήταν “φύγε, φύγε”. Είχαμε κάνει πολλές προσπάθειες να βοηθήσουμε τα παιδιά, αλλά δεν φτάναμε στο τέλος. Την Τρίτη, με τη βοήθεια της Εκκλησίας, ήρθαμε αντιμέτωποι με το πρόβλημα, το οποίο δεν φανταζόταν κανείς ότι υπήρχε σε τέτοια έκταση. Δεν το αφήσαμε έτσι. Το κυνηγήσαμε», ανέφερε στην ΕΡΤ ο διαχειριστής Όπως είπε, επικοινώνησε ο ίδιος με τον πρώην σύζυγο της 30χρονης μητέρας και τον δικηγόρο του.

«Ενωθήκαμε και καταφέραμε αυτό που έγινε. Κανείς δεν φανταζόταν ότι τα παιδιά ζούσαν σε τέτοιες συνθήκες. Ο άνθρωπος ήταν βίαιος. Κυκλοφορούσε μόνο νύχτα. Κρυβόταν μέσα στην πολυκατοικία. Παρουσιαζόταν ως κουμπάρος», πρόσθεσε. «Υπήρχαν κατσαρίδες στο σπίτι ενώ το μπαλκόνι μύριζε γιατί έβγαζε όλες της βρωμιές εκεί. Πέταγε σκουπίδια στο δρόμο. Της είχα ζητήσει να σταματήσει να το κάνει αυτό αλλά η απάντηση ερχόταν με βρισιές».

Video Loading...

Τα τρία παιδάκια ηλικίας 2, 3 και 6 ετών ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες, ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια μαζί με τη 30χρονη μητέρα και τον 54χρονο σύντροφό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα εξανάγκαζε τα παιδιά σε επαιτεία ενώ η παραμέληση τους ήταν εμφανής. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της μητέρας και του συντρόφου της για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες εξέθεταν τα παιδιά τα οποία είχαν πληγές στα σώματά τους από κατσαρίδες και ποντίκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ