Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέσσερα άγνωστα κομβικά σημεία της σχέσης του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως αποτέλεσαν το κίνητρο για να δολοφονήσει η μητέρα την 9χρονη Τζωρτζίνα. Το ζευγάρι φέρεται να είχε τσακωθεί σοβαρά πριν από όλους τους θανάτους των παιδιών τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ», τα παρακάτω στοιχεία συνθέτουν το παζλ των αιφνίδιων επεισοδίων της Τζωρτζίνας, ενώ μαρτυρούν παράλληλα πως και τα άλλα δύο παιδιά μπορεί να έχουν χάσει τη ζωή τους από εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε ακόμη: Αποκάλυψη για παρατεταμένη χρήση αναισθητικών ουσιών στη Τζωρτζίνα - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο μεγάλος καβγάς πριν πεθάνει η Μαλένα 

Το ζευγάρι είχε μία πολύ καλή σχέση μέχρι και τον Απρίλιο του 2019 που πέθανε η Μαλένα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις. Η 3,5 ετών κόρη τους μέχρι τότε νοσηλευόταν σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας και οι γιατροί είχαν πει πως για ένα μεγάλο διάστημα θα έπρεπε να φιλοξενηθεί σε ξενώνα προκειμένου να ακολουθηθεί ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Τότε έρχεται και η πρώτη διένεξη στη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στη Ρούλα Πισπιρίγκου πως θα έπρεπε εκείνη μαζί με τη Τζωρτζίνα να μετακομίσουν στην Αθήνα, ενώ εκείνος θα έμενε πίσω στην Πάτρα για να συνεχίσει να δουλεύει. Η μητέρα των παιδιών αντέδρασε έντονα στην ιδέα αυτή, καθώς ήθελε τον Μάνο κοντά της. Ξαφνικά στις 13 Απριλίου η Μαλένα, ενώ είχε εξαιρετικές ιατρικές εξετάσεις, πεθαίνει μέσα στο νοσοκομείο και πλέον, διερευνάται ο θάνατός της.

Τρεις μέρες πριν πεθάνει η Ίριδα, ο Μάνος φεύγει από το σπίτι

Η 6 μηνών Ίριδα πεθαίνει δύο χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 2021. Όπως έχει καταθέσει στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, τρεις μέρες πριν τον θάνατο του μωρού υπήρξε ένας πολύ μεγάλος καυγάς με τη σύζυγό του στο σπίτι, εξαιτίας του ότι εκείνη τον απάτησε. Τότε, ο πατέρας των παιδιών μαζεύει τα πράγματά του, φεύγει και πάει να μείνει στο πατρικό του. Στις 21 Μαρτίου, το βρέφος, χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα υγείας νωρίτερα, πεθαίνει στην κούνια του.

Εκεί το βρίσκει η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με την αδερφή της, όπως έχουν ισχυριστεί. Στη συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει για τρεις ημέρες στο σπίτι αλλά ξεκινά και τη διαδικασία για το διαζύγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θέλει να είναι συναινετικό το διαζύγιο αλλά να πάει σε αντιδικία.

Η Τζωρτζίνα παθαίνει το πρώτο επεισόδιο και το διαζύγιο δεν προχωρά

Η διαδικασία του διαζυγίου δεν προχωράει περαιτέρω, γιατί η Τζωρτζίνα στις 8 Απριλίου του 2021 παθαίνει το πρώτο της επεισόδιο. Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί για 9 μήνες. Σε αυτό το διάστημα, οι σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη με τα πεθερικά του δεν είναι καθόλου καλές. Τους είχε απαγορεύσει την είσοδο στο σπίτι, ενώ δεν τους άφηνε να επισκεφτούν και τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, η Τζωρτζίνα κάνει μία τυπική μαγνητική εξέταση. Δύο μέρες πριν, είχε συμβεί ένα άλλο επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοινώνει στη Ρούλα ότι θα είναι μαζί για τη Τζωρτζίνα, αλλά θα μένουνε σε ξεχωριστά σπίτια. Μετά τη μαγνητική, το κοριτσάκι παρουσιάζει νέα αλλεπάλληλα επεισόδια και δώδεκα μέρες αργότερα καταλήγει.

Ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε πως όλα αυτά διερευνώνται πλέον από τις αρχές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται να ήταν μία άψογη μητέρα μπροστά στον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά να μετατρεπόταν σε κάποια άλλη, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε προσπάθειες για να την χωρίσει.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το μόνιτορ της νοσηλείας

Την ίδια ώρα, το «Βήμα της Κυριακής» φέρνει στη δημοσιότητα μια αποκαλυπτική φωτογραφία από ώρα νοσηλείας της Τζωρτζίνας. Από το φωτογραφικό ντοκουμέντο, προκύπτει ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, όσο βρισκόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Πάτρας και ενώ βρισκόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών, χωρίς τη μητέρα της στο πλευρό της. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία - ντοκουμέντο η 9χρονη δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας, με τους σφυγμούς και το οξυγόνο να φαίνονται φυσιολογικοί.

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί ανέφεραν ότι όταν η Τζωρτζίνα έφευγε από την ΜΕΘ και γυρνούσε στο μονόκλινο δωμάτιο υπό την επιτήρηση της μητέρας της, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, με την 9χρονη να εμφανίζει ταχυκαρδίες και βραδυκαρδίες.

Ακόμη, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως προτού αποκαλυφθεί η κεταμίνη, οι γιατροί απέδιδαν τις επιδεινώσεις της υγείας της Τζωρτζίνας σε «υποξυγοναιμία», πιθανότατα από τη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων. Οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα στην Πάτρα αναμένονται να καταθέσουν στην ανακρίτρια για αυτό το ύποπτο σύμπτωμα.

Συνδέουν τα επεισόδια της με παρατεταμένη χρήση αναισθητικών ουσιών

Την ώρα που οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η μικρή στην Πάτρα κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου, νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στους δικαστικούς λειτουργούν αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στο παιδί ουσίες -εκτός τις κεταμίνης- που προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου.

Ειδικότερα, υπάρχουν έγγραφα και αναφορές γιατρών από την Πάτρα, προτού δοθεί η πληροφορία για την κεταμίνη στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού», που απέδιδαν τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα. Μάλιστα, οι γιατροί που θα καταθέσουν στην 18η ανακρίτρια αναμένεται να αναφέρουν ότι η 9χρονη εμφάνιζε ακόμη ένα ύποπτο σύμπτωμα, ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που οδηγεί σε πιθανή χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA