Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα δεδομένα έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, και τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Τώρα η influencer Super Κική αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε στείλει μήνυμα για να της ζητήσει να βοηθήσει στην προώθηση ενός τραγουδιού του Μάνου Δασκαλάκη

Διαβάστε ακόμηΜάνος Δασκαλάκης: Ανάλυση ειδικού για τη «γλώσσα σώματος» του πατέρα των νεκρών παιδιών μιλώντας στη Νικολούλη

Το μήνυμα έχει σταλεί στις 21 Δεκεμβρίου. Στο μήνυμά της η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ζητούσε να δημοσιεύσει η Super Κική στο προφίλ της το τραγούδι του Δασκαλάκη. Τότε η Μαλένα και η Ίριδα είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους και η Τζωρτζίνα μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Στις 21 Μαρτίου 2021 πέθανε με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα και στις 8 Απριλίου 2021 εισήχθη η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ», ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που εμφανιζόταν ως μάνατζερ του Μάνου Δασκαλάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA