Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένταση ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Το δικαστήριο επέβαλε την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή της 10ους κάθειρξης στον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη, αφού κρίθηκαν ένοχοι για την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά παραυτουργία (σσ: παράλληλη αυτουργία, χωρίς συναπόφαση, αλλά με συνεκτέλεση). Για την υπόθεση αθωώθηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί

Διαβάστε ακόμη: Ζακ Κωστόπουλος: 10 χρόνια κάθειρξη σε κοσμηματοπώλη και μεσίτη που καταδικάστηκαν για κακούργημα

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης η μητέρα του Παύλου Φύσσα ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο των ειδικών φρουρών, Σταύρο Μαυροειδάκο, ενώ και οι δύο βρίσκονταν εντός της αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα όταν η Μάγδα Φύσσα βρέθηκε μεταξύ των ατόμων που απωθήθηκαν με ασπίδες από την αίθουσα.

Εκτός του δικαστηρίου η Μάγδα Φύσσα είπε απευθυνόμενη στους αστυνομικούς: «Μπράβο παιδιά. Τα καταφέρατε για άλλη μια φορά. Μπράβο. Τι να πω… Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνεται για 600 ευρώ; Πόσο ξεφτίλες; Ντροπή σας. Από φονιάδες μέχρι ξεφτιλισμένοι». Το ξέσπασμα της κατεγράφη σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media. Η Μάγδα Φύσσα έδωσε το «παρών» και σε άλλες δικάσιμους για την υπόθεση, ούσα αλληλέγγυα στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA