Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφυγε για το τελευταίο του ταξίδι ο υποπλοίαρχος του «Πρέβελη», ο οποίος κατέληξε εν ώρα εργασίας βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους και τους συναδέλφους του. Ο άτυχος αξιωματικός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που το πλοίο έχει αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά και τελικά πέθανε εν πλω.

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό Σώμα, όλα συνέβησαν χθες (3/5) το βράδυ όταν ο 41χρονος υποπλοίαρχος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που το πλοίο έχει αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά. Οπως αναφέρει το cretapost, αμέσως ο καπετάνιος ενημέρωση τη λιμενική αρχή του Πειραιά και ζήτησε την άμεση επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι αλλά και την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ.

Το πλοίο, πράγματι επέστρεψε, έδεσε στον Πειραιά και οι διασώστες του ασθενοφόρου παρέλαβαν τον 41χρονο υποπλοίαρχο διακομίζοντάς τον στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή με τους γιατρούς να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο ο 41χρονος, το «Πρέβελη» απέπλευσε εκ νέου για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς τα λιμάνια Μήλου – Θήρας – Ανάφης – Σητείας – Κάσου – Καρπάθου – Διαφανίου – Χάλκης – Ρόδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA