Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Πάτρας καθώς ο 68χρονος αθλητής Χριστόφορος Δουραμάνης έπεσε σε χαράδρα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε ορεινό αγώνα δρόμου στην Ναυπακτία. Ο Πατρινός αθλητής εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων κι αμέσως στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του από την ΕΜΑΚ.

Στο σημείο έσπευσε 9μελής ομάδα ΜΕ ΤΗΝ ΟΟΕΔ της 6ης ΕΜΑΚ για να προσεγγίσει και να βγάλει από το δύσβατο σημείο στην περιοχή Σκάλα Ναυπάκτου τον 68χρονο. Ο 68χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο οποίος μετείχε στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί. Ο 68χρονος φέρεται να έπεσε στη χαράδρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, όπως έγραφαν σε ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέλη του αθλητικού συλλόγου που ανήκε. Στο σημείο έσπευσε κι ο γιος του αλλά και η σύζυγός του που τον περίμεναν στον τερματισμό.

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα και έμπειρος αθλητής, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα. Ηταν γεννηθείς το 1953 και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο το 2019.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA