Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο συζυγοκτόνος της Καβάλας έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο πανελλήνιο για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την σύζυγό του. Μάλιστα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, τον παρομοίωσε με τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σκότωσε την Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Μπάμπης νούμερο 2 το περιστατικό της Καβάλας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σούρας για τον 55χρονο, που είχε βίαιο παρελθόν και είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε προηγούμενες συντρόφους με μία εξ αυτών μάλιστα, να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα. Σύμφωνα με το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του φαρμακείου της 43χρονης Αιντας Παπαδοπούλου, ο δράστης αφού την στραγγάλισε, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσερνε μέσα στο φαρμακείο...

«Εχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αντικοινωνικής διαταραχής της προσωπικότητας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο δράστης ήταν βίαιος και απειλητικός. Ο κόσμος τι άλλο πρέπει να δει για να καταλάβει ότι ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας είναι εκεί και περιμένει; Ο δολοφόνος έχει δείγματα και συμπτώματα αλλά εμείς δεν θέλουμε να τα δούμε για να προλάβουμε […] Μήπως το πάει για την ψυχιατρική νόσο για να πέσει στα μαλακά» είπε στον ΑΝΤ1.

Τέλος ο κ. Σούρας έκανε μία έκκληση στο κράτος «αν δεν μπουν μέσα στα σχολεία οι ειδικοί να ενημερώσουν τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτές οι διαταραχές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA