Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια ανατριχιαστική συγκυρία, την ημέρα που κλείνει ένας χρόνος από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, ο καθ' ομολογίαν δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θα σταθεί μπροστά στους δικαστές προκειμένου να απολογηθεί για το έγκλημά του.

Η απολογία του  κατηγορουμένου αναμένεται να είναι μακρά. Όπως άλλωστε είχε τονίσει σε συνέντευξή του ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα δώσεις όλες τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να αποδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής καθώς αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα της δίκης.

Διαβάστε επίσης: Πριν από ένα χρόνο, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία

Χθες κατά τη διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αναγνώστηκαν στο δικαστήριο και τα έγγραφα της δικογραφίας, μεταξύ των οποίων 7 ένορκες καταθέσεις από φίλους και γνωστούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο τελευταίος δεν θέλησε να εξετάσει κανέναν μάρτυρα σήμερα, ωστόσο όταν η πρόεδρος άρχισε την ανάγνωση του ηλεκτρονικού ημερολογίου της Καρολάιν, στα αποσπάσματα που αφορούσαν τη γέννηση και τα προβλήματα υγείας της κόρης του, ξέσπασε σε κλάματα.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλη της οικογένειας Αναγνωστόπουλου, η οποία απαντώντας στο γιατί οι γονείς του κατηγορούμενου δεν έχουν βρεθεί στη δικαστική αίθουσα είπε πως: «Η δίκη μου άποψη είναι ότι δεν ήρθαν γιατί τους απασχολεί να κρατήσουν επαφή με το παιδάκι. Θέλουν να είναι κοντά στο μωρό. Επίσης, είχαν πολύ άσχημη εμπειρία με τους δημοσιογράφους και έχουν τρομοκρατηθεί». Ως προς τη σχέση του κατηγορούμενου με τους γονείς του, είπε πως «η μητέρα του δεν είχε επαφή και στεναχωριόνταν για αυτό. Δεν τον έβλεπε ιδίως μετά το γάμο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA