Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μια άνανδρη επίθεση σε γυναίκα από άτομο καταγράφηκε στη χώρα και συγκεκριμένα στον Αλμυρό Βόλου, με θύμα μια μητέρα που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η άτυχη γυναίκα, ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, και το ίδιο ισχύει και για το έμβρυο, το οποίο θα χρειαστεί βέβαια περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί. Η νεαρή γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη νεαρή μητέρα από τον Αλμυρό, απασχόλησε χθες βράδυ νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειας και να είναι ασφαλής η έγκυος γυναίκα καθώς και το πρώτο παιδί της, μόλις 17μηνών, που με εισαγγελική παραγγελία είναι μαζί της στο Νοσοκομείο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Η τραγωδία που βίωσε παιδί και μωρό είναι απίστευτη, αλλά η οδύνη και ο φόβος του μωρού ακόμα μεγαλύτερος, καθώς μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της μητέρας του, εκείνο έμεινε για κάποιες ώρες μόνο του, μέχρι εν τέλει να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του, η οποία και θα παραμείνει άλλο ένα 24ωρο τουλάχιστον στο νοσοκομείo.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA