Προφυλακιστέο έκρινε η ανακρίτρια Φλώρινας τον 35χρονο από χωριό του Αμυνταίου που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του. Ο 35χρονος έλαβε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή από το νοσοκομείο της Φλώρινας και οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, η οποία, αργά το μεσημέρι, σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Φλώρινας, αφού τού απήγγειλε κατηγορίες για την κακοποίηση του νεαρού κοριτσιού, διέταξε την προφυλάκισή του. Στη συνέχεια, ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.
Διαβάστε ακόμη: Φλώρινα: Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον πατέρα της στη Φλώρινα
Η υπόθεση κακοποίησης της μικρής μαθήτριας εξιχνιάστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών της, που είδαν αλλαγή στη συμπεριφορά της, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της ψυχολόγου του σχολείου, η οποία μίλησε με το νεαρό κορίτσι. Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας, μαζί με όλο το υλικό της προανάκρισης, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Φλώρινας.
Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης ο πατέρας φέρεται ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όμως δεν τα κατάφερε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Φλώρινας. Η 12χρονη, παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Πλέον, έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
- Κάποιος στο Reddit είπε κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ για το Παγκράτι
- Στο Χ του Νάιτζελ Χέηζ Ντέιβις συμβαίνει μια επική οπαδική καζούρα
- Έξαλλος ο Τσιμιτσέλης: «Άλλη ερώτηση, αλλιώς έφυγα» - Η ατάκα φωτιά για τον Ουγγαρέζο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.