Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία ανήλικα άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικοί για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία στον Βόλο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ανήλικοι που συνελήφθησαν, έπαιζαν το επικίνδυνο παιχνίδι θανάτου του TikTok, κατά τη διάρκεια του οποίου πρέπει να περάσουν δίπλα από διερχόμενα αυτοκίνητα και να αποφύγουν να συγκρουστούν με αυτά. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πατέρας, είναι ξένος», λέει ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης

Μάλιστα όσοι παίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι του θανάτου του TikTok βιντεοσκοπούν τις πράξεις τους και τις ανεβάζουν στη γνωστή εφαρμογή. Οι ανήλικοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

Οι Αρχές συνέλαβαν επίσης τους δύο πατέρες των δύο ανηλίκων αλλά και τη μητέρα του τρίτου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα είχαν συλληφθεί ακόμη έξι άτομα καθώς ξάπλωναν στο οδόστρωμα παίζοντας το ίδιο παιχνίδι θανάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA