Μενού
  • Α-
  • Α+

Ληστεία με λεία 880.000 ευρώ εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από περίπου δυόμιση χρόνια, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν δύο άτομα. Οι αστυνομικοί τώρα αναζητούν έναν τρίτο συνεργό τους και δεν έχουν ταυτοποιήσει ακόμη δύο άτομα που μετείχαν στη σπείρα. 

Διαβάστε ακόμηΣαντορίνη: Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Οι πέντε δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τον Οκτώβριο του 2019 μπήκαν σε σπίτι στην Πυλαία και αφού πρώτα έδεσαν έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία και τις δύο οικιακές βοηθούς του με ty-rap, ξήλωσαν και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, που είχε 400.000 ευρώ μετρητά, λίρες και κοσμήματα αξίας 480.000 ευρώ. Οι δράστες φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο μαύρο τζιπ, όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, και εξαφανίστηκαν. 

Την περασμένη Πέμπτη έγιναν ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις και συνελήφθη ένας Έλληνας και ένας Ουκρανός και στην κατοχή τους βρέθηκαν κοσμήματα από την ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία. Οι συλληφθέντες ομολόγησαν ότι πήραν μέρος στη ληστεία, και όπως είπαν, το επιχειρησιακό αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και μετά τη ληστεία το αποσυναρμολόγησαν και πούλησαν τα ανταλλακτικά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA