Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο Φοίβος Δεληβοριάς, για τους υπαινιγμούς του σχετικά με τον Μάνο Χατζιδάκι. «Είναι απολύτως χυδαίο αυτό που τόλμησε να υπαινιχθεί ο Κούγιας κι είναι τρομερά ντροπιαστικό για έναν άνθρωπο, που αν μη τι άλλο ήθελε στη ζωή του να αυτοαποκαλείται καλλιτέχνης - για τον Λιγνάδη λέω -, να δέχεται μια τέτοια υπερασπιστική γραμμή, τόσο αντιπνευματική και τόσο κατινίστικη σκανδαλοθηρικού τύπου», είχε αναφέρει ο Φοίβος Δεληβοριάς. 

Διαβάστε ακόμηX Factor: Ιερέας από τη Λάρισα κινείται νομικά για το φιλί Ρόκκου - Γεωργίου - «Το είδαν τα παιδιά μου»

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τη δική του απάντηση στα παραπάνω, σημειώνοντας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τα εξής: «Δεν τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομά του. Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας, μου είπαν ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζηδάκι και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω πόσο δικαιώνομαι κάθε μέρα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι αυτά τα 16χρονα του Χατζιδάκι, του Κατσέλη, του Κουν ήταν ερωτικοί σύντροφοι, κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν και το διαστρέβλωσαν. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του Φοίβου Δεληβοριά.

Η ερώτηση που του υπεβλήθη ήταν συκοφαντική. Οι απαντήσεις μου έχω πει ότι είναι μέσω της δικαιοσύνης και μάλιστα διάβασα ότι ο κ. Δεληβοριάς είπε ότι δεν τον νοιάζει πολύ αν θα πάει στη δικαιοσύνη, δεν ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο αλλά δεν περίμενα από αυτόν μία τέτοια απάντηση.

Εμένα με νοιάζει πάντοτε η γνώμη του κοινωνικού ή επιστημονικού μου κύκλου. Ανεξάρτητα αν κάποιος μπορεί να το κακίζει, εμένα θα με ενδιέφερε η γνώμη αυτών που μου αρέσει να ακούω. Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη. Ο Φοίβος Δεληβοριάς απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο ακροατήριο στο οποίο επίσης απευθύνονται και όσοι προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τη δήλωσή μου, μεταξύ άλλων και για τον αείμνηστο Χατζιδάκι» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας στη Μπέσσυ Αντωνάκη και στο Πρωινό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA